Om Jämtfiber

Jämtfiber är ett lokalt företag med lång erfarenhet av fibernätsutbyggnad och stor lokalkännedom. Vi som jobbar på Jämtfiber har arbetat med bredband, IT och telecom i många år. Grundarna för Jämtfiber har tillsammans över hundra års gemensam erfarenhet och ett brett kontaktnät i branschen. Därför kan vi erbjuda hög kvalité till ett bra pris.

Vår idé är att göra det enkelt för byalag, villaföreningar, bostadsrättsföreningar och lokala bredbandsgrupper att bygga ett fibernät. Oavsett om du bor i villakvarter i en tätort eller i en by på landsbygden så tycker vi att du ska få tillgång till fiber.

Är du intresserad av hur vi jobbar kan du läsa mer på sidan vi erbjuder, vill du komma i kontakt med oss så klicka här.

jamtfiberlogga-outline-svarttext

Vår vision

Vår vision är att alla i vårt land ska kunna få tillgång till snabbt och kraftfullt bredband, oavsett var man bor. Vi menar, att en nätutbyggnad är en överlevnadsfråga för våra bygder. Hittills har de etablerade nätbolagen visat ett svagt intresse för områden utanför städer och större tätorter. Likaså är det statliga bidragssystemet omgärdat av byråkrati och långa väntetider. I många fall har en fiberutbyggnad kunnat ske endast efter orimligt stort engagemang och betungande egna arbetsinsatser från ortsbefolkningarna. Jämtfiber vill ändra på detta.

Vi arbetar utifrån filosofin att en nätutbyggnad ska kunna göras enkelt och snabbt. Kostnadseffektivt och med minimal arbetsinsats från kundens sida. Som kund hos oss så ska du kunna luta dig tillbaka medan vi levererar en fungerande fiberanslutning till dig. Vår styrka ligger i vårt flexibla arbetssätt, vår oberoendeställning, våra låga omkostnader samt att vi kan möta våra kunders specifika krav och behov.

hus-rund