Vi erbjuder

Jämtfiber finns till för att du och dina grannar i villakvarteret, byn eller bostadsrättsföreningen ska kunna få tillgång till en framtidssäker uppkoppling. Vi erbjuder nyckelfärdiga lösningar men är även flexibla för samverkanslösningar där ni själva har möjlighet att påverka kostnaden och projektets utformning. Läs mer om vägen till uppkoppling här nedanför bilden.

jamtfiber-vagen-till

Från idé till snabb uppkoppling

Fiber till alla är för oss en självklarhet, dessvärre kräver det ofta mycket arbete att bygga och driva ett fibernät. Därför erbjuder vi nyckelfärdiga fiberlösningar utifrån era önskemål och förutsättningar – från idé till uppkoppling. Vi hjälper er med planering, projektering, upphandling, byggnation, installation, drift, ägande, underhåll, tjänsteleverantör, finansiering, bidragsansökning och allt annat som behöver sys ihop. Vi tar hand om nätet medan ni kan nyttja dess innehåll.

Inga dolda avgifter
Vi vill spela med öppna kort, det priset som presenteras i ert unika erbjudande är det priset som gäller.

Finansiering
Beroende på hur ni vill finansiera investeringen så är vi öppna för flexibla lösningar. Tillsammans med ett välrenommererat finansieringsbolag har vi möjlighet att erbjuda dig olika förslag på betalningsupplägg som passar din plånbok och din situation just nu.

 

Påverka kostnaden
Ett projekt består av många olika delar och ni kan själva påverka kostnaden genom att ta ansvar för en eller flera delar.

Tjänster
Vårt mål är att göra det enkelt för er, därför samarbetar vi med flera tjänsteleverantörer. Vårt krav är att de ska kunna leverera en lösning som omfattar internet, telefoni och tv.

Stort kontaktnät
Vi har goda kontakter med de stora nätägarna, tjänsteleverantörerna och entreprenörerna.

Kvalité
Att bygga ett fibernät är en långsiktig investering för framtiden. Vi arbetar alltid med hårdvara, fiber, rör och slangar av bästa kvalité. Det gör att ni kan känna er trygga med att er investering håller över tid.